FAQ

Evo nekih uobičajenih pitanja i odgovora. Ako se Vaše pitanje ne nalazi na popisu, molimo Vas da nas kontaktirate i vrlo rado ćemo vam pomoći.

Trebam li zakazati termin za izradu projekta svoje nove kuhinje?

Pošto je izrada projekta Vaše nove kuhinje složen posao, koji zahtjeva određeno vrijeme, poželjno je rezervirati termin kako bi se mogli posvetiti samo Vama.

Trebam li zakazati termin da posjetim Vašu trgovinu?

Naravno da ne! Više smo nego sretni zbog Vašeg posjeta našem studiu, a naše  ljubazno osoblje uvijek će Vam rado dati sve potrebne informacije!

Da li vršite montažu?

Naravno, imamo tim za dostavu i montažu koji ugrađuje Vašu novu kuhinju.

Kako utvrđujete cijene za kuhinjske projekte?

Nakon što u detalje razmotrimo Vaš projekat i Vaša očekivanja, vodit ćemo Vas kroz proces dizajniranja Vaše kuhinje, te Vas informirati koliko Vas koštaju Vaši izbori. Ovisno o izboru boje fronte, te sastavu kuhinje definira se cijena.

Koliko dugo traje izrada projekta moje nove kuhinje?

Pošto je izrada projekta kuhinje složen posao, za izradu projekta Vaše nove kuhinje potrebno je izdvojiti dovoljno vremena da projekat zadovolji Vaše potrebe.

Da li prodajete kuhinjske uređaje?

Da, prodajemo uređaje renomiranih proizvođača koji se nude na našem tržištu!

From The Blog

Mauris non tempor quam, et lacinia sapien. Mauris accumsan eros eget libero posuere vulputate.

3 najbolja kuhinjska materijala 2021

3 najbolja kuhinjska materijala 2021

Kao novi vlasnik kuće, sigurni smo da je prva stvar na dnevnom redu Vašeg kućnog interijera modularna kuhinja - i to s dobrim razlogom! Modularne kuhinje smatraju se najpraktičnijim i najmodernijim rješenjem za Vaš kuhinjski interijer. Skladan spoj korisnosti i...

Ask A Question