Mjerenje kuhinja!

U Domeka kuhinjama započinjemo svako projektiranje s detaljnim mjerenjem vaših kuhinja (prostora), vodovodnih i električnih instalacija. Koristeći kompletnu izmjeru Vašeg prostora projektiramo realističan prikaz Vaše kuhinje po mjeri.

Ove mjere možete dobiti besplatno uz prethodno dogovoren termin,  osobno ili online. Razgovarajte sa stručnim dizajnerom koji će vas voditi kroz proces planiranje i izrada kuhinja po mjeri.

Kako mjerimo vašu kuhinju?

Imamo vodič korak po korak koji nam omogućuje da imamo smislene planove potpunog rasporeda kuhinje koji nam omogućuje da uzmemo u obzir sve instalacije unutar Vašeg prostora.

Projektiranje kuhinje po mjeri

U ovoj fazi počinjemo s nacrtom Vaše kuhinje s ciljem da sagledamo učinkovit prostor i planiramo prostor koji možemo koristiti. Nakon toga slijedi plan vodovodnih i električnih instalacija koji vam mogu uštedjeti vrijeme i novac ako se planiranje i izrada kuhinja po mjeri napravi ispravno

Dodavanje detalja!

Na crtežu označavamo sve detalje koje trebamo znati. Dobro razgledajte svoju kuhinju i zabilježite značajke kao što su vrata, prozori, stepenice i drugi faktori koji okružuju Vašu kuhinju.

Izrada 3D projekta

Počinjemo s 3D projektiranjem dizajna Vaše kuhinje uzimajući u obzir odabrane materijale i boje.

Besplatna usluga dizajniranja kuhinje!

  • Bez obaveza
  • 3D renderiranje u stvarnom životu
  • U Vašem domu
  • Vikendom i poslije radnog vremena
David Šamec

Dizajner i projektant